Pasteitje gevuld met groentemelange van aardappel, gefrituurd in olie
Zelfgemaakte kaas gemengd met medium hete, Indiase kruiden en grammeel, gefrituurd
Een Indiaas voorgerecht gemaakt met gebakken aardappelen in een pittige, licht zoetzure chilisaus. Anders dan je standaard patatjes.
Chicken 65 is een populair Zuid-Indiaas voorgerecht, gemaakt van gemarineerde kip gefrituurd met curryblaadjes en groene pepers.
Kruidig geroosterd lamsgehakt gemengd met Indiase kruiden, gember, knoflook en groene pepers
Het is traditioneel een voorgerecht, geurige en heerlijke garnalen in een tomatencurrysaus, geserveerd met een puri
Alle kipgerechten worden geserveerd met Indiase Basmati Pulao rijst
Kipfilet in zeer hete saus, bereid in een melange van sterke specerijen
Stukjes kipfilet in hete kerriesaus, gekruid met diverse kruiden, gember, knoflook en tomaat (medium heet)
Kipfilet mild gekruid, bereid in room, yoghurt,kokosnoot, amandelen, rozijnen en kruiden
Stukjes kipfilet gekookt in een exotische saus a la mode de Punjab met koriander. Medium of scherp gekruid
Stukjes kipfilet bereid met paprika, stukjes uien en Indiase kruiden in currysaus
Medium curries, kipfilet bereid met licht gebakken ui, coriander, gember, kaneel laurierblad en mix indiase kruiden.
Medium curries, kipfilet curry iets droger dan gebruikelijk op smaak gebracht met paprika en tomaten
Medium curries, kipfilet met oosterse kruiden, linzen en citroen een combinatie van zoet en zuur.
Alle Tandoori gerechten worden geserveerd met Indiase Basmati Pulao rijst en 2 sauzen.
Indiase kaas gemarineerd in indiase kruiden met uien, paprika en groene pepers
Kruidig geroosterd lamsgehakt gemengd met Indiase kruiden, gember, knoflook en groene pepers
Een combinatie van alle grillgerechten (Chicken Tikka, Tandoori Chicken, Seekh Kabab & Hot Wings)
Alle lamsgerechten worden geserveerd met Indiase Basmati Pulao rijst
Stukjes lamsvlees in hete kerriesaus, gekruid met diverse kruiden, gember, knoflook en tomaat (medium heet)
Een typisch gerecht afkomstig uit Punjab. Gegrild vlees gekookt in een exotische saus met koriander (medium of scherp)
Stukjes lamsvlees bereid in North-West Frontier stijl, geserveerd in een speciale Karahi pan
Medium curries, lamsvlees bereid met licht gebakken ui, coriander, gember, kaneel, laurierblad en mix indiase kruiden.
Medium curries, lamsvlees curry iets droger dan gebruikelijk op smaak gebracht met paprika en tomaten
Vegetarische gerechten worden geserveerd met een tandoori naan brood.
Specialiteit van de chef, een typisch gerecht afkomstig uit Punjab, gegrild Indiase kaas gekookt in een exotische saus met koriander, medium of scherp
Alle visgerechten worden geserveerd met Indiase Basmati Pulao rijst
Vis gekookt in een exotische saus a la mode de Punjab met koriander en medium of scherp gekruid
Garnalen gemarineerd in een melange van specerijen bereid met tomaten. Mild van smaak
Garnalen, mild gekruid, bereid in room, yoghurt, kokosnoot, amandelen, rozijnen en kruiden
Medium curries, grote garnalen bereid met licht gebakken ui, coriander gember, kaneel, laurierblad en mix indiase kruiden.
Medium curries, grote garnalen curry iets droger dan gebruikelijk op smaak gebracht met paprika en tomaten
Deze bijzondere traditionele gerechten zijn afkomstig uit het noordwesten van India
Deze bijzondere traditionele gerechten zijn afkomstig uit het noordwesten van India
Alle biryani gerechten worden geserveerd met Raita
Tandoori Paneer Tikka, Samosa, Saag Paneer, Chana Masala, Papadam, Chutney, 1 Rijst, 2 Naan
Tandoori Chicken, Samosa, Butter Chicken, Saag paneer, Papadam, Chutney, 1 Rijst, 2 Naan
Indiaas brood gevuld met amandelen, rozijnen kokosnoot en suiker en een klein beetje zout