Krokant dunne, Indiase kroepoek
Pasteitje gevuld met groentemelange van aardappel, gefrituurd in olie
Gebakken balletjes ui met erwtenmeel, ei en Indiase kruiden
Zelfgemaakte kaas gemengd met medium hete, Indiase kruiden en grammeel, gefrituurd
Bloemkool gemengd met medium hete, Indiase kruiden en grammeel, gefrituurd
Paneer, Aloo, Gobhi en Onion Bhaji
Stukjes kip, mild gekruid en gefrituurd
Een Indiaas voorgerecht gemaakt met gebakken aardappelen in een pittige, licht zoetzure chilisaus. Anders dan je standaard patatjes.
Ontbeende stukjes kip, geroosterd in de klei-oven
Chicken 65 is een populair Zuid-Indiaas voorgerecht, gemaakt van gemarineerde kip gefrituurd met curryblaadjes en groene pepers.
Kippenvleugels gemarineerd in pittige kruiden en geroosterd in de klei-oven
Kruidig geroosterd lamsgehakt gemengd met Indiase kruiden, gember, knoflook en groene pepers
Het is traditioneel een voorgerecht, geurige en heerlijke garnalen in een tomatencurrysaus, geserveerd met een puri
Gefrituurde garnalen gemarineerd in mild gekruid kikkererwtenmeel.
Linzen soep
kippensoep met linzen
kippensoep
Alle kipgerechten worden geserveerd met Indiase Basmati Pulao rijst
Stukjes gemarineerd kipfilet, gegrild en gekookt met romige kerriesaus
Gegrilde stukjes kipfilet in kerriesaus, bereid met paprika
Gegrilde stukjes kip in kerriesaus, bereid met paprika
Kipfilet bereid in spinazie en mosterdbladeren met gemengde kerrie kruiden
Kipfilet in zeer hete saus, bereid in een melange van sterke specerijen
Kipfilet in zeer hete kerriesaus, afkomstig uit Zuid India
Stukjes kipfilet in hete kerriesaus, gekruid met diverse kruiden, gember, knoflook en tomaat (medium heet)
Kipfilet mild gekruid, bereid in room, yoghurt,kokosnoot, amandelen, rozijnen en kruiden
Stukjes kipfilet gekookt in een exotische saus a la mode de Punjab met koriander. Medium of scherp gekruid
Stukjes kipfilet bereid in een North-West stijl
Stukjes kipfilet bereid met paprika, stukjes uien en Indiase kruiden in currysaus
Medium curries, kipfilet bereid met licht gebakken ui, coriander, gember, kaneel laurierblad en mix indiase kruiden.
Medium curries, kipfilet curry iets droger dan gebruikelijk op smaak gebracht met paprika en tomaten
Medium curries, kipfilet met oosterse kruiden, linzen en citroen een combinatie van zoet en zuur.
Chicken 65 is een populair Zuid-Indiaas hoofdgerecht, gemaakt van gemarineerde kip gefrituurd met curryblaadjes en groene pepers.
Alle Tandoori gerechten worden geserveerd met Indiase Basmati Pulao rijst en 2 sauzen.
Indiase kaas gemarineerd in indiase kruiden met uien, paprika en groene pepers
Ontbeende stukjes kip, geroosterd in de klei-oven
Gekruide en gemarineerde kip, geroosterd op houtskool
Kruidig geroosterd lamsgehakt gemengd met Indiase kruiden, gember, knoflook en groene pepers
lamskoteletten, geroosterd in de klei-oven
Een combinatie van alle grillgerechten (Chicken Tikka, Tandoori Chicken, Seekh Kabab & Hot Wings)
Garnalen gemarineerd en gegrild in de klei-oven
Alle lamsgerechten worden geserveerd met Indiase Basmati Pulao rijst
Gegrilde lamskoteletten in kerriesaus, bereid met paprika
Lamsvlees mild gekruid, bereid in room, kokosnoot, amandelen en rozijnen
Stukjes lamsvlees in hete kerriesaus, gekruid met diverse kruiden, gember, knoflook en tomaat (medium heet)
Lamsvlees bereid in zeer hete en sterk gekruide saus
Lamsvlees in zeer hete kerriesaus
Stukjes lamsvlees bereid met ui en spinazie
Een typisch gerecht afkomstig uit Punjab. Gegrild vlees gekookt in een exotische saus met koriander (medium of scherp)
Stukjes lamsvlees bereid in North-West Frontier stijl, geserveerd in een speciale Karahi pan
Medium curries, lamsvlees bereid met licht gebakken ui, coriander, gember, kaneel, laurierblad en mix indiase kruiden.
Medium curries, lamsvlees curry iets droger dan gebruikelijk op smaak gebracht met paprika en tomaten
Medium curries, lamsvlees met oosterse kruiden, linzen en citroen een combinatie van zoet en zuur.
Vegetarische gerechten worden geserveerd met een tandoori naan brood.
Indiase kaas bereid met aromatische kruiden
Indiase kaas in romige kerriesaus met tomaten
Stukjes Indiase kaas in een North-West stijl
Gegrilde stukjes Indiase kaas in kerriesaus, bereid met paprika
Specialiteit van de chef, een typisch gerecht afkomstig uit Punjab, gegrild Indiase kaas gekookt in een exotische saus met koriander, medium of scherp
Zelfgemaakte kaas met spinazie bereid in gemengde kerrie kruiden
Aubergine gekookt met uien en tomaten
Indiase kaas met doperwtjes in kerriesaus
Gekookte kikkererwten bereid met kruiden
Aardappelen en bloemkool bereid in gemengde kerrie kruidensaus
Verschillende groenten in roomsaus met noten
Gemengde groentenballetjes in roomsaus
Gemengde groentenballetjes in kerriesaus
Indiase linzen bereid met boter en kruiden
Indiase linzen bereid met boter en kruiden
Verse okra's in medium hete kerriesaus
Alle visgerechten worden geserveerd met Indiase Basmati Pulao rijst
Vis gemarineerd in een melange van specerijen bereid met tomaten. Mild van smaak
Vis gekookt in een exotische saus a la mode de Punjab met koriander en medium of scherp gekruid
Garnalen in zeer hete saus
Vis bereid in zeer hete en sterk gekruide saus
Medium curries, vis curry iets droger dan gebruikelijk op smaak gebracht
Garnalen gemarineerd in een melange van specerijen bereid met tomaten. Mild van smaak
Garnalen, mild gekruid, bereid in room, yoghurt, kokosnoot, amandelen, rozijnen en kruiden
Garnalen bereid met kerriesaus
Garnalen in zeer hete saus
Medium curries, grote garnalen bereid met licht gebakken ui, coriander gember, kaneel, laurierblad en mix indiase kruiden.
Medium curries, grote garnalen curry iets droger dan gebruikelijk op smaak gebracht met paprika en tomaten
Medium curries, grote kanalen met oosterse kruiden linzen en citroen een combinatie van zoet en zuur
Deze bijzondere traditionele gerechten zijn uit het noordwesten van India.
Deze bijzondere traditionele gerechten zijn afkomstig uit het noordwesten van India
Deze bijzondere traditionele gerechten zijn afkomstig uit het noordwesten van India
Deze bijzondere traditionele gerechten zijn afkomstig uit het noordwesten van India
Alle biryani gerechten worden geserveerd met Raita
Basmati rijst bereid met verschillende soorten groenten en kruiden
Basmati rijst bereid met stukjes kipfilet en kruiden
Basmati rijst bereid met lamsvlees en kruiden
Basmati rijst bereid met garnalen en kruiden
Tandoori Paneer Tikka, Samosa, Saag Paneer, Chana Masala, Papadam, Chutney, 1 Rijst, 2 Naan
Tandoori Chicken, Samosa, Butter Chicken, Saag paneer, Papadam, Chutney, 1 Rijst, 2 Naan
Voorgerecht: Prawn puri or / Fish pakora Hoofd gerechten: Bengaalse Fish Bhuna or Bengaalse Fish curry Pholgobi bhaji (Bloemkool bhai) Met Nan, Rijst, Keer or Bengaalse Dhei Rijst puding or Bengaalse homemade zoet yoghurt
Indiaas wit brood
Nan gevuld met boter
Indiaas wit brood gevuld met aardappelen
Nan gevuld met knoflook
Nan gevuld met kaas
Indiaas brood gevuld met amandelen, rozijnen kokosnoot en suiker en een klein beetje zout
Indiaas bruin brood
Indiaas bruin brood gevuld met aardappel
Yoghurt met komkommer, tomaat en groene koriander
Zelfgemaakte Indiase rijstpudding
Dumplings gemaakt van kwark in zoet gekookt melk
Zelfgemaakte Bangladese yoghurt
Zelfgemaakte Bangladese dessert
Indiase yoghurt drank met mango